fredag den 12. november 2010

Opfølgning på det kinky

Jeg må hellere komme med en lidt mere detaljeret opfølgning på det kinky.

Havde en aftale med en kvinde, jeg ikke havde mødt før. Hun forstod så sandelig at læse signaler og omsætte mine ord til handling.

Jeg kan godt lide at der bliver taget godt fat i mine brystvorter. Lige når man kommer er det ekstrmt dejligt og kan øge nydelsen med faktor 10, men også inden mankommer kan det være dejligt. Så da hun først opfangede det, gik der ikke længe før jeg havde en klemme i hver brystvorte. Så kom en lille batteridrevet dildo frem og så fik jeg ellers suttet pik til den store guldmedalje, mend en klemme i hver brystvorte og mens dildoen kørte rundt både på mellemkødet men også dejlig tæt på anus *SF* Må indrømme det er længe siden jeg senest har nydt en udløsning SÅ meget!

Hun blev naturligvis heller ikke snydt og i første omgang kom hun op til flere gange og da hun var af den sprøjtende type var der snart ganske vådt omkring os, men heldigvis var vi forberedt ;-)

Vi (især jeg) måtte have en pause, og i anden omgang fandt vi et andet rum hvor der var lidt mere fri adgang for andre deltagere. Det resulterede i hun sprøjtede igen og igen og igen, mens hun først suttede en til udløsning og derefter spillede en anden. En dejlig oplevelse.

Jeg selv havde lidt svært ved at tænde igen (hun var ikke helt min type?), men det skulel jo ikek gå ud over hende. For mig er det lige så stor en fornøjelse at se andre komme.

Så var det hun på vejen ud, sådan i en sidebemærkning, fortalte hun var præst!

Jeg var alligevel ikke helt færdig og jeg fandt et andet sted i håb om der måske dukkede lidt op. Til mit hled dukkede der da også en velkendt shemale op, som genkendte mig, og snart lå jeg og kneppede hende/ham til den store guldmedalje.

Synes stadig det er lidt kinky først at kneppe en præst i den ene klub for derefter at kneppe en shemale i en anden klub - den bliver svær at slå...

onsdag den 3. november 2010

Lidt kinky føles det

Er lige kommet hjem og må indrømme jeg ikke helt kan gennemskue, om det er lidt kinky eller bare sjovt.

Men var først i én klub hvor jeg legede med en jeg ikke havde set før. Vi følges ad ud af døren, og på vejen fortæller hun sådan lige i forbifarten, at hun da forøvrigt er præst (sic!).

Nå, men jeg var ikke helt tilfreds og følte jeg trængte lidt endnu, så jeg fandt et andet sted. Der var noget dødt, men heldigvis blev jeg, for pludselig dukkede en shemale op, og så fik jeg en tur mere.

Lidt kinky er det sgu da :D

more to follow

onsdag den 18. august 2010

Alle huller i brug

Havde en dejlig oplevelse den anden dag. Kom i klub og troede først der var noget dødt, da der syntes meget stille, men valgte alligevel at tage en rundtur og se om jeg havde overset/overhørt noget. Da jeg kom til den lidt hårdere afdeling viste det sig da også at der var gang i den. Meget gang i den! Der var ikke meget støj, men det var åbenbart der man mødtes den dag, for i en seng lå ét par og hyggede, på gulvet stod to par og hyggede på kryds og tværs og så i gyngen lå en yngre "model" med benene spændt op og et par fyre og et par stod rundt om.

Der var lidt stilstand rundt om pigen i gyngen og jeg bnyttede chancen til at kæle for hendes lår, da det hele bare bød sig til. Jeg må lige her indskyde at jeg har meget pli i klubberne og aldrig rører uden tilladelse, men her var det hele bare så oplagt at hun var klar. Jeg kælede som sagt og fornemmede hun var med på en sprøjteorgasme, så snart fandt mine fingre vej og begyndte at arbejde. Det varede da heller ikke længe før hun kom i den første orgasme, så en til og endnu en. Pigen i parret der kiggede på, hviskede noget jeg ikke kunne høre til sin fyr, men så meget interesseret ud, og stadig ærgrer jeg mig over jeg ikke spurgte hende om hun også skulle have en tur :D (Hov, endnu et sidespring). Mens jeg gav pigen i gyngen sine sprøjteorgasmer suttede hun en anden fyr og der var ingen tvivl om at de begge nød det - og det gjorde jeg sådan set også, da jeg synes en stor del af fornøjelsen er, at se den kvindelige parts nydelse *S* Pigens fyr indbød til at jeg også tog kondom på og kneppede hende, men jeg var jo lige ankommet og det så ud til at skulle blive en forrygende dag, så jeg afstod i første omgang. Tværtimod listede jeg ud og fandt min aftale som egentlig var grunden til min ankomst.

Denne aftale var så ikke noget at skrive hjem om, så den får I ingen detaljer fra, men jeg fik dog en udløsning, og må vel hellere nævne at jeg undervejs kom forbi et andet rum, hvor et par lå og hyggede. Jeg kiggede lidt på, og fyren inviterede mig hurtigt ind, men jeg afstod høfligt da jeg jo allerede havde en aftale og ligesom ikke kunne tillade mig at brænde krudtet af forinden, hvis I forstår *GG*

Nå, men efter den aftale, som I ikke skal høre mere om, måtte jeg alligevel samle lidt kræfter, så jeg tog et bad, fik lidt at drikke og fik efterhånden samling på mig selv. Men pigen fra gyngen og alle de andre par der rendte rundt trak jo lidt i mig og jeg måtte snart på opdagelse.

Efter en kort vandring fandt jeg det samme par igen. Nu igang i et andet rum hvor et andet par også hyggede, og jeg stod lidt og kiggede på. Egentlig ikke med noget formål andet end at nyde synet, for jeg følte mig sådan set ikke klar. Men der gik ikke lang tid før pigen nu vendte rundt, kravlede ned af den forhøjning som sengen egentlig er, vendte rundt og bare satte sig på hug foran mig og begyndte at sutte min pik. Som den mand jeg jo er, kunne jeg naturligvis ikke sige nej, og jeg stod bare og nød forkælelsen. Det viste sig at hun faktisk var ret god til det sutteri og jeg kunne mærke det begyndte at rykke igen. Først prøvede jeg at dæmpe hendes aktivitet, men snart måtte jeg overgive mig, og det endte med jeg sprøjtede ud over hendes bryster

I mellemtiden var hendes fyr kravlet over på en sofa i lokalet, og hun vendte sig rundt og begyndte at betjene ham. Hun satte sig på hug og han fik også en slikketur. Det varede ikke længe før hun rejste sig op, så hun stod med strakte ben, men stadig suttede ham, og det syn kunne jeg naturligvis ikke stå for. En lækker røv der bare strittede og bad om aktivitet og jeg kælede snart for den. Hun spredte benene og mine fingre fandt vej til revnen og jeg kælede. Snart fandt mine fingre også op i hende og det varede da ikke længe før hun kom i endnu en sprøjteorgasme. Det hele ebbede ligesom ud og jeg forsvandt stille og roligt ned til endnu et bad, noget at drikke og en opsamling af kræfter.

Efter at have samlet kræfter tog jeg på endnu en opdagelse og snart endte jeg inde ved parrummet hvor "mit" par igen igen var igang. Jeg satte mig stille og roligt og kiggede på, men uden at sige noget og afventede begivenhedernes gang. Det varede ikke længe før pigen, som var i gang med at sutte fyren, vendte sig rundt, kiggede på mig og gjorde et kast med hovedet. Sådan en invitation kan man jo ikke lade gå fra sig og snart lå vi alle tre og hyggede. Pigen suttede mig, mens hun fandt et kondom og så vidste jeg jo godt hvad klokken havde slået, og håbede bare jeg kunne endnu en gang :D Men det skulle blive meget bedre end håbet. Hun lagde sig på alle 4 og suttede sin fyr og jeg var ikke sen til at tage hende bagfra. Jeg kneppede det bedste jeg havde lært og pludselig begyndt hun at føre den ene hånd om bagved. Hun kælede først lidt for sig selv, men snart spredte hun også det bageste hul og jeg fik en ide om hvor det bar hen. Den anden hånd fandt om bagved og nu var jeg slet ikke i tvivl. Så jeg trak mig ud af hende og min pik fandt vej til det bageste hul. Langsomt trængte jeg op i hende, da jeg jo ikke vidste HVOR klar hun var, men snart kørte min pik frem og tilbage i det frække hul. Der er altså noget specielt ved analsex, og så den måde hun indbød til det på. Så synet af min pik der røg ind og ud af hende, og hende der suttede sin fyr imens gjorde at jeg snart måtte overgive mig og jeg kom for tredje gang på en kort eftermiddag.

Vi hyggesnakkede ganske kort og jeg takkede for sublim behandling og listede langsomt væk og lod dem være for sig selv. Hvilken eftermiddag!

torsdag den 15. juli 2010

Flirt

Pudsigt som man kan flirte forskellige steder.

Har en ganske almindelig bil, men i en lidt speciel farve. Så man lægger mærke til det, når man møder andre med samme model og i samme farve.

Den anden dag kørte jeg på motorvejen og blev overhalet af netop sådan en. Bemærkede da godt chaufføren kiggede og jeg kiggede også, da der var tale om en enlig kvinde i "passende" alder :D

Der var også anden trafik og det endte med at hun blev fanget bag en lastbil og så kunne jeg overhale først, før hun kunne komme ud i overhalingsbanen, hvor hun straks overhalede mig, når jeg trak ind. Sådan fortsatte vi ca. 30 km, før hun drejede fra, og hver gang kiggede vi på hinanden og smilede.

Dejlig flirt og oplivende på en ellers i forvejen god dag :-)

tirsdag den 6. juli 2010

Gammel oplevelse vender tilbage

Pudsigt som gamle oplevelser kan returnere, når man slet ikke venter det. Sad på en chatside, da jeg pludselig blev kontaktet af en kvinde, ikke noget man er vant til som mand. Men det varede da ikke længe før jeg fandt ud af hvem hun var. Hun var nu blevet alene og så skulle der "knaldes igennem" som hun sagde. Så der blev udvekslet telefonnumre og nu venter jeg bare på at forbindelsen genoptages, for det var en af de gode *SF*

torsdag den 18. februar 2010

Shemale

Ved godt det er længe siden jeg har skrevet et indlæg, så jeg har formentlig tabt en del læsere (hvor mange mon der var?), men omstændighederne har bare ikke givet plads til de store udskejelser og når jeg endelig har oplevet noget har jeg ikke lige haft tiden eller været "in the mood" til at skrive. For det skal man faktisk også være for at kunne skrive på en bare nogenlunde interessant måde.


Men jeg har altså været i klub igen og hvilken returneren!


Der skete ikke rigtig noget i klubben, en af de dage hvor man næsten allerede ærgrer sig over man spildte tid på at komme forbi. Men så pludselig dukker hun op, hende jeg fortalte om tidligere. En lækker langbenet sorthåret shemale. Hun provokerer alt og alle i klubben og lægger ikke skjul på hvad hun vil. Da vi jo ikek var mange, tog det ikke lang tid før hun også sendte smægtende øjekast til mig, og begyndte at danse sensuelt foran mig og trække op i den korte nederdel så man kunne se hendes g-strengtrusser. Hun lokkede mig med ind i et rum og jeg havde allerede der besluttet mig for at i dag ville jeg gå hele vejen.

Hun begyndte at sutte mig, selv om det vel ikke var nødvendigt for jeg var allerede rigeligt tændt. Men det varede ikke længe før hun vendte sig om, trak trusserne ned og nederdelen op og lagde an til jeg skulle tage hende analt. Så det var på med kondomet og så kneppede jeg hende ellers langsomt og længe.

Der er altså noget særligt ved at kneppe analt, også en shemale, eller måske især en shemale?

fredag den 11. september 2009

Gyngen

Har lige haft en i gyngen. Hun fik en sprøjteorgasme mens jeg kneppede hende. Det har jeg aldrig været ude for før, men opdagede pludselig det begyndte at løbe ned af benet. Måske man bør prøve den gynge lidt mere, så det ikke kun sker på anden vis? *SF*